Health & Safety

Villa Panoramica primjenjuje sveobuhvatni program zdravstvenih, sigurnosnih i ekoloških standarda, te unaprijeđenih protokola čišćenja kojima je cilj osnažiti učinkovite standarde higijene.

Villa Panoramica politika sigurnosti i higijene

  • Cijela kuća, uključujući unutarnji i vanjski prostor se čisti i dezinficira između smjene gostiju.
  • Gosti u villi imaju na raspolaganju dezinfekcijske postaje s maramicama, sredstvom za dezinfekciju ruku te zaštitnim maskama.
  • Svaki prostor se čisti korištenjem odobrenih komercijalnih proizvoda nakon čega slijedi dodatna dezinfekcija.
  • Radi Vaše udobnosti, villa se jednom u tjednu besplatno dodatno čisti, gosti su pozvani da uslugu čišćenja prilagode svojoj razini udobnosti.
  • Zbog COVID situacije, osoblje je 100% cijepljeno protiv SARS-CoV-19 i strogo se pridržava svih epidemioloških mjera.

Health & Safety – Clean Space 100% privacy jamči da su ključne dodirne točke u Villi Panoramica dodatno temeljito očišćene i dezinficirane, te osigurava da prije dolaska gosta nitko nije ulazio u villu.

Safe stay in Croatia – nacionalna oznaka sigurnosti koju izdaje Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske i koja jamči da su na lokaciji poduzete sve propisane epidemiološke mjere i preporuke zdravstvene sigurnosne zaštite.
Sigurnosni protokoli za ovu oznaku poštuju smjernice Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Svjetskog vijeća za putovanja i turizam.

 

“Safe travels” je oznaka za sigurna putovanja na svjetskoj razini koju je kreiralo Svjetsko vijeće za putovanja i turizam (WTTC), kako bi putnici lakše identificirali destinacije i tvrtke koje su usvojile svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.