EKO IMANJE

Ekoimanje se nalazi na rubu sela Viškovići na krajnjem jugu istočne obale zaljeva rijeke Raše. Čitave godine okupano je suncem i zaštićeno od jakih udara vjetra. Naselje je orijentirano prema moru i ribarskoj lučici Tunarica u istoimenoj uvali udaljenoj tek kilometar zračne linije od ville. Najbliži grad Labin udaljen je desetak minuta vožnje automobilom, a za oko pola sata dolazi se do najvećeg istarskog grada Pule.

Zahvaljujući svom položaju na najvišoj točki naselja, s ekoimanja pruža se panoramski pogled na dio Kvarnerskog zaljeva, akvatorij južne Istre i otoke Lošinj, Unije i Susak, poluotok Ubas, vanjski dio Raškog zaljeva i zaravan središnje Istre.

Restorani, konobe i vinarije nadohvat su Vam ruke. U radijusu od dvadesetak kilometara nalaze se odlični ugostiteljski objekti koji nude prvoklasnu svježu ribu, rakove i školjke iz Jadranskog mora, tradicionalna mesna jela i specijalitete od lokalnih namirnica. Kušajte nagrađivana vina na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima: istarsku Malvaziju, Teran i svjetski poznato istarsko maslinovo ulje.

Autentični istarski okusi
U skladu sa prirodom
Previous slide
Next slide

KARTA S POZICIJOM

UDALJENOSTI OD VILLE

More / plaža
1,1 km Tunarica

Trgovina
1,1 km Tunarica

Najbliži grad
14 km Laibn

Zračna luka
30 km Pula

Park prirode
40 km Briuni

AKTIVNOSTI U OKRUŽENJU

Uz najveći mogući komfor lokacije koja Vam pruža potpunu privatnost i odmor u miru i tišini, imanje je idealno pozicionirano i za Vaš aktivan odmor u prirodi tijekom cijele godine. Kristalno čisto more i usamljene plaže daleko od prenapučenih turističkih središta udaljeni su tek nekoliko minuta vožnje automobilom. Obližnja kupališta nude ronjenje, surfanje, najam brodica, taxi boat, kajaka i SUP-a. Ljubitelji biciklizma i vožnje ATV vozila na obližnjim će brdima i brežuljcima pronaći uređene staze prilagođene svima, a ukoliko volite planinariti, Vaša nezaobilazna ruta tik dvadesetak metara od ekoimanja vodi do vrha Skitače, gdje se nude spektakularni vidici Učke, Kvarnerskog zaljeva s otocima i čitave južne i središnje Istre. Sve staze su markirane i dostupne na kartama i vodičima.

Bicikllizam (Istra Bike & Bed)

Pješačenje

Planinarenje

Trekking

Skijanje na vodi

Windsurfing

Standup paddleboarding

Parasail

Posjete povijesnim znamenitostima

Najam Quad AVT vozila

Najam kajaka

Najam plovila do 8m

Olive oil ture

Vinske ceste

Najam bicikla

Izleti na moru

Taxi boat

Ronjenje

Jedrenje

Jahanje

Tenis

Ribolov